בשנת 1991 הגיעו לארץ ננסי וקרלוס על מנת לעזור למשפחה בעסק הפיצות שכבר נולד. הם באו בכוונה להישאר זמן מוגדר, אבל אחרי כמה חודשים ננסי שלא הייתה קודם בישראל ולא הכירה את השפה, הרגישה שהגיעה למקום בו היא רוצה לחיות והתנגדה לחזור לדרום אמריקה.

 

כך, קרלוס ויתר על חיי התיאטרון, היה שחקן באורוגוואי, וננסי על המקצוע שלמדה, פסיכולוגיה  ויחד עם 2 בנותיהם  ונסה והלן התחילו בתהליך המאתגר של רכישה כלים חדשים, שפה ומיומנויות חברתיות, על מנת להשתלב בחברה החדשה.

 

במשך 20 שנה כל אחד התפתח בתחום שונה ובנפרד מעסק הפיצה - ננסי כעוזרת פיתוח עסקי בחברת המסחור הטכנולוגיה של אוניברסיטת בן גוריון וקרלוס עסק בתיווך כעצמאי.

 

באמצע שנת ה 2015 כשעלתה אפשרות להפסיק את הפעילות של פיצה ממי, החליטו ננסי וקרלוס להשקיע במפעל הפיצות הקטן והצנוע, מתוך רצון לשמור על המסורת המשפחתית ולתת מענה לביקוש הקיים של מוצר שביכולתם לספק אותו. 

 

על פי דעתם, מתכון טוב יש להם, ובשילוב חומרים איכותיים, וגמישות כלפי הלקוח התוצאות הטובות כבר יגיעו.

 

אחרי שנה הם מרוצים מהחלטתם, הם קשובים לצרכי הלקוח ופתוחים לרעיונות חדשים, והוסיפו לתפריט פיצות מקמח מלא, טורטיות, אמפנדס, ואלפחורס.

פיצה ממי

הסיפור שלנו

פיצה ממי

הסיפור שלנו

 

בשנת 1991 ננסי וקרלוס הגיעו לארץ על מנת לעזור למשפחה בעסק הפיצות שכבר נולד. באו בכוונה להישאר זמן מוגדר, אבל אחרי כמה חודשים ננסי שלא הייתה קודם בישראל ולא הכירה את השפה, הרגישה שהגיע למקום בו היא רוצה לחיות והתנגדה לחזור לדרום אמריקה.

 

כך, קרלוס ויתר על חיי התיאטרון – היה שחקן באורוגוואי – וננסי על המקצוע שלמדה – פסיכולוגיה – ויחד עם 2 בנותיהם – ונסה והלן – התחילו בתהליך המאתגר של רכישת כלים חדשים, שפה ומיומנויות חברתיות, על מנת להשתלב בחברה החדשה.

 

במשך 20 שנה כל אחד התפתח בתחום שונה ובנפרד מעסק הפיצה - ננסי כעוזרת פיתוח עסקי בחברת המסחור הטכנולוגיה של אוניברסיטת בן גוריון וקרלוס עסק בתיווך כעצמאי.

 

באמצע שנת ה 2015 כשעלתה אפשרות להפסיק את הפעילות של פיצה ממי, החליטו ננסי וקרלוס להשקיע במפעל הפיצות הקטן והצנוע, מתוך רצון לשמור על המסורת המשפחתית ולתת מענה לביקוש הקיים של מוצר שביכולתם לספק אותו. 

 

על פי דעתם, מתכון טוב יש להם, ובשילוב חומרים איכותיים, וגמישות כלפי הלקוח התוצאות הטובות כבר יגיעו.

 

אחרי שנה הם מרוצים מהחלטתם, הם קשובים לצרכי הלקוח ופתוחים לרעיונות חדשים, והוסיפו לתפריט פיצות מקמח מלא, טורטיות, אמפנדס, ואלפחורס.

053-942-5979